Glädjeresan

Att få jobba med det man vill

Kvalitet, trygghet och engagemang

Då jag är lite av en perfektionist och på gränsen till envis var det en självklarhet att leverera lösningar och utförda arbeten med fokus på kvalitet. Att ha detta i tankarna upplever jag som en av nycklarna till långsiktig framgång.

Har man en bra organisation och ett väl utvecklat samarbete med sakkunniga och specialister i branschen finner man oftast den bästa lösningen på de utmaningar som man kan stöta på. Med denna trygghet i ryggen kan vi med lätthet åtaga oss totalentreprenader innehållande allt från projektering till besiktning.

Många som anlitar byggare har en liten osäkerhet då det gäller förtroende, vågar vi lita på dem, det kostar pengar, blir det klart? Vi på Stenbergbygg vill att det ska kännas tryggt att anlita en byggentreprenör. Stenbergbygg står för denna trygghet och är professionella hela vägen.

Storleken på projekt är inte det viktigaste för oss. Det är resultatet av vårt arbete som gör oss stolta och våra kunder glada.

Geografiskt arbetar vi med fördel i Nordvästra Skåne. I huvudsak jobbar vi oftast kustnära, från Landskrona och Borstahusen i söder via Kullahalvön upp till Bjäre och Båstad i norr. Men tyngdpunkten ligger av naturliga skäl i Helsingborgsområdet då det är vår bas.

Redan 1988, mer än 25 år sedan, startade jag byggverksamhet för att det var något som jag tyckte var kul och intressant. Då hade jag absolut ingen tanke på att vi skulle bli ett så stort företag som vi är idag, men jag är glad att jag vågar flytta fram mina mål och följa den glädje och energi jag får av detta. Idag består verksamheten av närmare 40 härliga medarbetare som jag är väldigt stolt över att få leda och ser fram emot ytterligare många roliga år.

Michael Stenberg, VD