Vår resa

Redan 1988 startade jag byggverksamhet för att det var kul och intressant. Idag har Stenbergbygg AB utvecklats till ett stort företag, men drivkraften är precis den samma som för 30 år sedan.

Hos oss står arbetsglädjen i centrum och vårt mål är alltid att förverkliga våra kunders visioner. Vi är mycket stolta över att många kunder återkommer till oss om och om igen.

Vår väg till nöjda kunder går genom att leverera hög kvalitet. Vi ser till att arbetet blir rätt utfört och vi håller det vi lovar, så att våra kunder kan känna sig trygga. För att anlita en byggare innebär alltid en viss osäkerhet. Vågar vi lita dem? Vad kommer det att kosta? När blir det klart? Hos Stenbergbygg är det alltid raka besked och en öppen kommunikation som gäller.

Att ha en byggfirma hemma hos sig, eller på sin arbetsplats, innebär också vissa praktiska saker. Vilka dörrar ska låsas? Vilka tider passar bäst för kunden? Och så vidare. Då jag många gånger själv varit kund hos byggföretag vet jag hur viktigt det är att sådant fungerar. Även här kan våra kunder vara trygga. Vår personal har inte bara hög yrkeskunskap, utan besitter också en social kompetens som vi inte skulle klara oss utan.

Med en bra organisation, och ett utvecklat samarbete med sakkunniga och specialister i branschen, kan vi ta oss an alla typer av uppdrag. Vi kan ta rollen som totalentreprenör i ett större projekt, men också mindre projekt som t ex byte av fönster och dörrar.

Rent geografiskt arbetar vi i nordvästra Skåne, från Landskrona och Borstahusen i söder via Kullahalvön upp till Bjäre och Båstad i norr. Jag, och mina runt 30 medarbetare, ser fram emot många roliga år med intressanta uppdrag.

Michael Stenberg,
VD privatmarknad & grundare

Stacks Image 80
Michael Stenberg -– VD privatmarknad & grundare

© Stenbergbygg AB