Våra projekt

Här kan du se några av våra projekt som inspiration till ditt egna projekt.

Helrenovering, ombyggnad

Helrenovering lägenhet

Nyproduktion

Ombyggnad, renovering

Sagt om oss…

”För ett antal år sedan beslöt vi att göra en mycket omfattande renovering, interiört och exteriört, av vår fastighet på Tågaborg. Alla barn var utflyttade och nu ville vi bygga om till ”vuxenhus” igen. Nära vänner med mycket god erfarenhet av Stenbergbygg rekommenderade oss att ta kontakt med dem, vilket vi också gjorde. Ett förtroende skapades direkt vid första mötet. Ett knappt år efter start fullbordades projektet – vårt hus var totalrenoverat. Även besiktningar och efterföljande åtgärder löpte friktionsfritt. En mycket behaglig känsla vid ett så omfattande och livsviktigt projekt.”

Livet förändras! Idag har vi tillsammans med Stenbergbygg genomfört ännu ett stort projekt – en helrenovering av en större lägenhet. Det med samma positiva anda och kompetens. Därför är det för oss som mycket nöjda uppdragsgivare lätt att rekommendera Stenbergbygg!”
Ulf och Helena Strömqvist

”Michael är en mycket seriös byggherre som troligen sticker ut i byggbranschen. Bra utförda jobb och tar sitt ansvar för kunden och vill göra top of the line jobben. Michael är dessutom en generös person som gärna delar med sig till andra.”
Mats Hellström

”Vi byggde om vår villa med helt nytt kök, ny planlösning i hallen, ny lösning av tvättrummet, nya fönster, dörrförändringar m.m. Stenbergbygg är motsatsen till de dåliga skrönorna om byggare. Stenbergbygg hade totalentreprenad och levererade kvalitet, har bra och kunniga medarbetare, är proffsiga och levererade exakt enligt tidplan och offert. Jag kan varmt rekommendera Stenbergbygg.”
Krister Persson